דלדול שיער לילדה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/03/2015 | 09:07 | מאת: שרון

ביתי בת 8 וחצי שנים. עד לפני כ -3 שנים היה לה שיער מלא מאוד. במהלך השלוש שנים האלה היה לה 2 נשירת שיער חזקה וגם עכשיו. השיער מאד הידלדל לה משמעותית. משיער גלי ומלא הפך השיער לדק. בבדיקות דם העלו מעט חוסר ברזל וויטמין D . שאלתי: האם שערות עבות שהפכו לשערות דקות בילדה , מעיד על תהליך התקרחות ומזעור שיער? האם בגיל הילדות השיער שהתדלדל , יכול להתמלא בחזרה ולהצעבוד ולהתעבות?

29/03/2015 | 08:07 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שרון שלום, מכיוון שלא בדקתי את הילדה אני לא יכול לתת תשובות מדוייקות ואין כלל בנושא, כל מקרה הוא לגופו. אני מניח שאם התברר שיש לה חוסר בברזל והעניין טופל המצב ישתפר. ממליץ לך להיות במעקב אצל רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות