החלקה כימית / יפנית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/03/2015 | 00:37 | מאת: alon

שלום דוקטור. השיער שלי מתולתל ואני רוצה להחליק אותו בהחלקה כימית. האם חומרי ההחלקה מזיקים לזקיקי השיער, או שהם מזיקים רק לשיערות עצמם? יש סיכוי לנזק תמידי שישאר גם כשיצמח שיער חדש לגמרי? אני זוכר שאמרת שלשמפו אין השפעה כי החומר לא מגיע ולא נכנס עמוק לזקיקי השיער. זה לא אותו דבר גם בהחלקות כימיות? תודה מראש

24/03/2015 | 08:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלון שלום, אני אישית מתנגד לכל החלקה כימית באשר היא כי לאור נסיוני הרב היא פוגעת בשיער עצמו והשפעתה גדולה לאין שיעור מזו של השמפו כפי שציינת. החומרים הכימיים שהיא מכילה מחלישים את השורש ופוגעים בו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות