שימוש בשמפו

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/03/2015 | 15:02 | מאת: צביקה

שלום לך ד"ר אלכס, בהמלצת הרפואה - הומלץ לי להשתמש בשמפו אגיספור והתחלתי להשתמש בו. אני יודע שלא בדקת אותי ועדיך לבדוק על מנת לתת תשובה, אבל אשמח אם תוכל לענות על השאלות שלי: 1. האם אפשר להשתמש בשמפו 2-3 בשבוע בלבד? 2. מכיוון שהשמפו משאיר את השיער מאוד יבש - האם אפשר לחפוף מיד אחריו עם שמפו אחר או שזה יוריד מהתוצאות? המון תודה על העזרה

23/03/2015 | 10:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

צביקה שלום, אפשר להשתמש בשמפו 2-3 פעמים בשבוע ובשאר הימים בשמפו אחר, אך עדיף לא להשתמש בשמפו נוסף באותו יום.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות