נאוג'ניק בקבוקונים או היירגיין קצף 5%

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/03/2015 | 12:03 | מאת: דני

שלום רב, מזה כשמונה שנים השתמשתי בפרופסיה ובשנה האחרונה הפסקתי עם לגמרי ליטול את הכדור. אני מרגיש שיש נשירה מסויימת בחלק הקדמי של השיער ולאחר התייעצות עם רופא עור שהמליץ לי לקחת את הקפסולות של נאוג'ניק לטיפול של 3 חודשים. כשהגעתי לרוקח על מנת לרכוש זאת הוא המליץ לי על היירגיין קצף 5% (למרות שהיה לו ערכת נאוג'ניק) ואמר כי התוצאות עם היירגיין קצף טובות יותר. רציתי לדעת מהי המלצתך ומה כדאי? אני כעת משתמש בזה כשבוע ימים. אודה להתייחסותך והמלצתך והאם היירגיין קצף אכן מצמיח שיער? שאלה נוספת - יש לשים אותו פעמיים ביום על פי ההוראות, האם זה בסדר שלמעשה כל הזמן אני נמצא איתו על הראש ולכמה זמן מומלץ לקחת? תודה

23/03/2015 | 10:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דני שלום, אני אישית ממליץ על הירגיין קצף שמטרתו לעצור את הנשירה ובכ-20% מהמקרים אף להצמיח שיער חדש ויש לפעול על פי ההוראות. יש להשתמש בו כל עוד רוצים לשמור על השיער במידה ועוזר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות