מוקדם מדי?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/03/2015 | 10:53 | מאת: אלון

שלום ד"ר היום אני בן 20.5, ויש לי את אותם מפרצים שגיליתי בגיל 17 (ואפילו לפני). הם לא גדלו ולא הדללו אפילו טיפה, קו שיער זהה לגמרי למה שהיה לי לפני כמה שנים (ולא כי אני מנסה לעודד את עצמי)... האם מוקדם עבורי להתחיל בטיפול? אני בעל שיער מאוד מלא (במיוחד בעורף) ורק הקו הקדמי בעייתי. ראיתי מתמונות שלאבא שלי בגיל 27 היה את אותו מקרה רק שהפוני שלו החל להדלל, לא גדלו לו המפרצים וקו השיער (כשמסתכלים מהצד, מהפרופיל) היה ישר כמו פלס בלי נטייה לאלכסון כלפי הכתר. מה אוכל להסיק מזה? והאם מקרים כמוני הם פוטנציאליים טובים להשתלת שיער?

03/03/2015 | 10:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלון שלום, השתלת שיער בכל מקרה בגיל 20 לא רלוונטית. ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור לגבי טיפול אפשרי במפרצים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות