אני חושב שיש לי בעייה אני מקריח רק בפוני שלי בשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/02/2015 | 18:18 | מאת: דודו

הסתפרתי לפני חודשיים וכל יום כדי לסדר את הפוני הייתי מרטיב ומיבש אותו במגבת היתי עושה את זה כמה פעמיים ביום הייתי מסדר אותו ככה ועכשיו שמתי לב שהפוני שלי קצר בהרבה ממה שהייה לפני חודשים אולם הסתפרתי לפני שלושה שבועות אבל לא הורדתי מהפוני אני חושב שיש לי נשירה בפוני שיער השיער גודל לי רגיל אם אתה יכול לעזור לי מוסיף קישור עם תמונה של הפוני לפני חודשים ותמונה שלו היום אולם הסתפרתי אבל לא הורדתי מהפוני אם אתה יכול לעזור לי אני ישמח http://srv214.gif.co.il/images/920575sii.png אני ממש מפחד שנושר לי אם אתה יכול לתת לי דעה מקצועית אני ישמח

01/03/2015 | 08:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דודו שלום, לא נראה לי על פי התמונה שאתה מאבד שיער אבל הכי טוב להתייעץ ולהבדק אצל רופא עור.

03/03/2015 | 13:15 | מאת: דודו

? ואיך אני יכול לבדוק עם יש לי נשירה אני בן 19

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות