שאלה על מינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/02/2015 | 01:41 | מאת: בן

שלום דוקטור. קראתי בעלון למשתמש של פרופסיה על תופעות לוואי שקורות לעיתים קרובות והם שבחודשים הראשונים רואים דווקא נשירה של השיער. הטיפול שאני רוצה הוא מאוד נקודתי. מה השכיחות של תופעה זו? כלומר, אם אני אמרח על המפרצים אז ב3 חודש הראשונים אני דווקא אראה נסיגה שלהם?

25/02/2015 | 15:16 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

בן שלום, אני מבין שהתכוונת בשאלתך למינוקסי ולא לפרופסיה. השימוש בשבועות הראשונים (לא בחודשים) במינוקסי עלול לגרום לנשירה מוגברת אבל לאחר מכן השיער חוזר לצמוח חזק ובריא יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות