אבודרט

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/02/2015 | 08:31 | מאת: בן

דר שלום אני חי בארהב והיום קיבלתי מרשם לאבודרט 0.5 mg מרופא עור וקניתי בקבוק ל 30 ימים האם לדעתך זה יעיל יותר מפרופסיה שדרך אגב אני משתמש בתרופה כבר 7 שנים אבל מרגיש כאילו הפסיקה לעבוד . תודה מראש דר גינזבורג

25/02/2015 | 15:18 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

בן שלום, עד כמה שידוע לי השימוש באבודרט עדיין לא אושר גם בארה"ב ובודאי לא בישראל ולכן אני לא ממליץ עליו כל עוד אין אישור. הפרופסיה בד"כ ממשיכה להיות יעילה גם לאחר שנים עם ירידה של מקסימום 10% ביעילותה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות