מודאג

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/02/2015 | 02:17 | מאת: נתנאל

שלום אני בן 24 ויש לי מפרצים, האמת שכבר מגיל 18 . אבל המרפצים נשארו כמו שהם פחות או יותר ושאר השיער מלא. לאחרונה אני מרגיש ממש דילול באיזור המפרצים ורואה שם קו ראשון ממש דליל של שיערות ש"מחזיקות" את עצמם ואפשר לספור אותם ורציתי לשאול מהו הטיפול המומלץ? הבנתי שיש מינוקסידיל ופרופרסיה. האם אפשר למרוח את המינוקסידיל רק באיזור המפרצים? האם מינוקסידיל כמו פרופרסיה, אם מתחילילם צריך לקחת תמיד? הבנתי שפרופרסיה לא שומרת על המפרצים, אז במידה ואקח עד איפה יגיעו לי המרפצים? אין סיכוי שזה ישמור על המצב הקיים לפחות?

24/02/2015 | 11:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נתנאל שלום, במקרה של מפרצים בלבד אני ממליץ על שימוש במינוקסידיל שעשוי לשמור על המצב הקיים ואולי אף יותר מזה. זה נכון שכאשר מפסיקים את הטיפול השיער חוזר לנשור.

24/02/2015 | 15:44 | מאת: נתנאל

אז אני אמור למרוח מינוקסידיל רק באיזור המפרצים ובקו הקדמי? דבר שני לא ניראה לי ממש נוח להתחיל למרוח חומרים כל לילה על הראש.. גם הסיכוי שלא ייצא לי למרוח כל לילה גדול מאוד למשל מהסיכוי לקחת כדור שבזה לא רואה שתהיה בעיה... למה לא להתחיל עם פרופרסיה? זה שיש לי שיער והכל טוב זה דבר אחד, אבל לשמור עליו זה דבר שני ווהבנתי עדיף מוקדם מאשר מאוחר לא? אם ככה מה הטעם לקחת פרופרסיה כשכבר יהיה פחות שיער?? לשמור על משהו שכבר חלק איננו מאשר לשמור על משהו שיחסית במלואו. תשתף אותי רק לי איך מתבצעות ההחלטות לגבי זה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות