קרחות בשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/02/2015 | 12:46 | מאת: גלי

שלום. אתמול גיליתי שיש לי בשיער קרחות שהגדולה מבינהם היא בקוטר של 4 ס"מ. אני מטופלת כבר 3 שנים ביוטירוקס לבלוטת התריס עקב תת פעילות. הבלוטה מאוזנת. אבל השיער שלי בארבע שנים האחרונות לא אורך כלל והוא דליל מאוד.הרופאה נתנה לי בטאקורטן תמיסה לקרקפת לשימוש למשך 20 ימים. האם יש סיכוי שזה יעזור או שעליי לצפות לעוד קרחות והתפשטות שלהן?. יש לציין כי מאתמול אני לא מפסיקה לבכות. אני מפחדת לקום בבוקר בלי שיער.

24/02/2015 | 11:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גלי שלום, כל עוד את מטופלת עלייך להיות רגועה - תעקבי ותראי אם יש שיפור, אני לא יכול להבטיח שלא יהיו קרחות נוספות. יש מיגוון טיפולים לבעיה זו וצריך לנסות ולבדוק מה הטיפול המתאים ביותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות