שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/02/2015 | 11:15 | מאת: אביעד

בגיל 18 בגלאח הצבאי הבנתי שיש לי מפרצים. מתמונות ניסיתי להבין ממתי יש לי אותם ומצאתי תמונות שלי בגיל 15 עם אותו גודל של מפרצים. היום אני בן 20.5 והמפרצים נשארו בדיוק באותו גודל. ובנוסף אין סימן לדלילות במפרצים או בקודקוד או התקדמות בהקרחה. האם אני יכול להסיק מזה משהו? יש בזה איזושהי עובדה שעלולה לעודד אותי? *אבא שלי נורווד 5 ומהצד השני (אמא) אין שום גן של הקרחה כולם בעלי שיער מלא

22/02/2015 | 11:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אביעד שלום, בגיל 20,5 מוקדם מדי להסיק מסקנות לגבי התקרחות כן או לא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות