לד"ר גינזבורג

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/02/2015 | 13:20 | מאת: אלעד

לד"ר גינזבורג היקר 2 שאלות חשובות אשמח לתשובה מפורטת אם תוכל:1 קראתי שאם חופפים במים קרים את השיער באופן קבוע זה גורם לשורש לא לגדול או לזקיקי השיער לא לגדול האם עובדה זו נכונה או מיתוס? בתודה כי אם כן אני ישנה את המים לפושרים -חמים... 2.הסתפרתי במספרה -הגעתי ביקשו לחפוף שיהיה יותר קל ולא רציתי מסיבה כלשהי ולכן זאתי שחופפת שם שמה לי רק מים קרים על השיער וניגבה אם המגבת תוך כדי כך שיפשפה לי את השיער ובעצם תלשה לי שיערות ראיתי את זה מהחוזק של הניגוב והשיפשוף של השיער במגבת וגם אחר כך הספר סיפר אותי ותלש לי שערות אם המסרק כי היה קשה לו לספר כי השיער לא היה חפוף יש לי 2 שאלות לגבי המקרה 1. הבחנתי בצפיפות שיער בפוני שהיא לא כמו שהייתה קודם האם ייתכן שנתלשו לי שיערות מהשורש גם?... 2. האם השיער שנתלש יחזור לצמוח ולתפיפות של פעם? האם יש משו לעשות כדי לשפר את המצב תכשיר מסוים לשיער או פתרו טבעי אחר או כל פתרון זה ממש חשוב לי ד"ר גיHEBFנזבורג תודה למדתי את הלקח ולהבא אני יחפוף במספרה למרות שחפפתי יום קודם בבית אשמח לתשובה

22/02/2015 | 12:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלעד שלום, מדובר במיתוס ואין כל מניעה לחפוף את השיער במיים קרים. סביר לי להניח גם שהשיער ש"נתלש" כתוצאה מהניגוב לא ממש יצא עם השורש כך שהשיער ימשיך לצמוח.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות