הפסקת פורפסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/02/2015 | 10:47 | מאת: יוסי

שלום, אני בן 34 ומשתמש כמעט 10 שנים בארבע שנים האחרונות חוויתי ירידה בחשק המיני אבל אני לא בטוח שזה קשור לתרופה הבעיה הופיעה סמוך לגרושים שלי ומאז ניסיתי סיאליס עם הצלחה חלקית. לפני כחודשיים הפסקתי עם הכדורים אך לא חל שיפור בנושא החשק המיני ואני לא רואה הגברה של הנשירה. אני מעדיף להפסיק את השימוש בתרופה,השאלה שלי תוך כמה זמן אמורה לחזור הנשירה ואיך בדיוק שמים לב לנשירה, ואם תהיה נשירה חזרה לנטילת התרופה תעצור אותה.

22/02/2015 | 12:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יוסי שלום, אם הנשירה תחזור אני מאמין שזה יקח מספר חודשים עד שתחוש בדילול וסביר להניח שאם תחזור להשתמש בתרופה הנשירה תעצר שוב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות