יעוץ אמין והגון בנושא טיפול בהתקרחות. יש?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/02/2015 | 16:55 | מאת: Joey

שלום, רציתי לשאול האם יש רופאים שאינם קשורים בקשרים עיסקיים כאלה ואחרים כדי להתיעץ איתם ולמצוא את הפתרון המותאם למצב ההתקרחות שלי שיהיה הכי מועיל עבורי, הפצינט/לקוח, ולא עבור חברה כזו או אחרת? אני לא פרנואיד אבל נראה לי שהעניין הזה הוא יותר שוק רווחי בטירוף מאשר תחום שבו אפשר לקבל דעה מדעית של רופא בנוגע לפרופסיה, מינוקסי, השטלת שיער... כל מה שאני רוצה, זה דעתו הכנה המקצועית וההכונה של רופא שמטרתו היחידה היא שביעות רצונו של הפצינט... בתודה

22/02/2015 | 11:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

Joey שלום, התשובה שלי היא חד משמעית: אין לי כל מניות בחברות התרופות וההמלצה שלי לתרופה כזו או אחרת היא אך ורק על פי נסיוני כרופא. כנ"ל גם לגבי השתלות שיער - מי שלא מתאים אני לא מאפשר לו לעשות אצלי השתלה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות