שער הגיא

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/01/2015 | 20:04 | מאת: דניאל

האם מחיר ההשתלה משתנה מטיפול לטיפול ?? האם כמות גדולה יותר של התקרחות תעלה יותר יקרר? ואם יש ביטוח להשתלה אם במידה עשיתי השתםה וחזרה ההתקרחות עקב מצב נפשי או לידה האם תהיה לי אחריות על ההשתלה בעתיד ? והאם השתלה צריך לחדש משנה לשנה? או בפרק זמן אחר?

28/01/2015 | 14:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דניאל שלום, במקום בו נעשתה השתלת שיער לא תחזור ההתקרחות היות והשיער המושתל הינו שיער לכל החיים. יש מצב שבאזורים אחרים של הקרקפת הנשירה תמשך ואז צריך כמובן לעשות השתלה או השתלות נוספות. כל השתלה היא בפני עצמה והמחיר הוא בהתאם לסוג ההשתלה והכמות של השתלים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות