נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/01/2015 | 11:47 | מאת: ניסן

שלום דוקטור , ראיתי פה באחד מהתגובות שמישהו שאל אם אתה כבר נותן מרשם לדוסטריד .. לא שמעתי על הדבר הזה תוכל לספר לי על זה קצת ?? האם זה משהו חדש ?? ומה הוא שונה מהפרופסיה ??

28/01/2015 | 14:41 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ניסן שלום, מדובר בתרופה שנקראת אבודרט המכילה את החומר דוטסטריד שחוסם את הסוג הראשון והשני של אנזים אלפא רדוקטאז ומוריד ב-95% את רמת ה-DHT בגברים, בעוד שהפרופסיה חוסמת רק את הסוג השני של האנזים ומפחיתה את רמת ה-DHT ב-66% בלבד. עד כה לא נערכו מספיק מחקרים לגבי תופעות הלוואי ולכן טרם אושר השימוש בתרופה זו למניעת נשירת שיער או התקרחות.

30/01/2015 | 00:05 | מאת: ניסן

אתה טוען שהוא בעצם עוצר נשירה האם יגועל אם הוא עושה את פעולת הצמיחה ??? האם לטעמך זו פריצת דרך או עוד דרך ארוכה לפנינו ?? תודה

01/02/2015 | 08:11 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ניסן שלום, האבודרט אמור גם לעצור וגם להצמיח אך מכיוון שכפי שציינתי עדיין לא ברור מהם תופעות הלוואי היות ולא נעשו מספיק מחקרים לא יכול להגיד שזו פריצת דרך אבל יש מקום לתקוה...

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות