דוטסטריד

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/01/2015 | 19:15 | מאת: ירון

שלום, האם אתה כבר רושם את התרופה דוטסטריד/Avodart ? עושה הרושם לפי הרושמות ב-FDA שהתוויה היא גם לנשירת שיער. אתה ממליץ לעבור מפרופסיה /פיסטרייד ל-Avodart אי אפשר להתווכח עם היעילות של הכדור - חוסם 2 סוגים. מה דעתך? לעבור?

25/01/2015 | 12:01 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ירון שלום, עקרונית התרופה אבודרט אכן אמורה להיות טובה יותר אך עדיין אין אישור של משרד הבריאות להשתמש בה לצורך נשירת שיער. עד כמה שאני יודע גם ה-FDA עדיין לא נתן אישור. המחקר היחיד שנעשה עליה היה בקוריאה בה נבדקו לצורך המחקר רק 50 גברים (בד"כ נבדקים אלפי גברים) וזה המקום היחיד בה ניתן אישור להשתמש בה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות