שאלה לגביי נשירה ופרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/01/2015 | 21:02 | מאת: מני

שלום רב ד"ר גינזבורג. יש לי שתי שאלות ברשותך. 1. כמה זמן לוקח לפרופסיה (בממוצע) להפסיק נשירת שיער משמעותית? 2. האם הפרוספסיה יכולה דווקא להעצים ולהגביר את נשירת השיער (לפחות בהתחלה)? אם כן, עד כמה קריטי זה וכמה זמן לוקח עד שהשנשירה המוגברת תיפסק והכדורים יתחילו להשפיע? 3. רופאי עור שראיתי בעבר הסכימו שלא מדובר בהתקרחות, אך מאחר וכן יש לי נשירת שיער (שהיא לא מיוחסת להתקרחות) רשמו לי את כדורי הפרופסיה. האם זה יעזור לי גם רק במקרה של נשירת השיער למרות שלא מדובר בהתקרחות? כלומר, האם הכדורים עוזרים לעצור נשירה גם אם לא מדובר בהתקרחות? המון תודה ושבוע טוב.

25/01/2015 | 12:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מני שלום, לפרופסיה לוקח בין 3-6 חודשים לעצור את הנשירה ואינה מאופיינת בלגרום נשירה מוגברת בתחילת הטיפול. אם מדובר רק בנשירה שאינה גורמת לדילול יתכן שבאותה מידה צומח לך גם שיער חדש, במקרה כזה לא הייתי נותן פרופסיה. הפרופסיה מיועדת לעצור נשירה שגורמת להתקרחות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות