2 שאלות בנושא השתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/01/2015 | 17:01 | מאת: אביהו

במידה ואני רוצה לבצע השתלת שיער מקדימה אבל עוד לא סיימתי את תהליך ההתקרחות, מה אוכל לעשות? הכוונה שלי היא שאני לא רוצה להיות במצב 'סקפטי', אלא להשאר עם שיער מקדימה תמיד. עוד שאלה, אני מעוניין לבצע השתלת שיער מקדימה ולגבי הקודקוד אין לי בעיה להיות קירח שם. נתקלת במטופלים כאלה?

25/01/2015 | 09:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אביהו שלום, אין בעיה לבצע השתלה מקדימה במידה והמקום כבר ריק גם אם לא סיימת את תהליך ההתקרחות מאחר ובעתיד אפשר לבצע השתלה נוספת. יש מטופלים רבים שמה שמפריע להם זה רק החלק הקדמי בו מבצעים השתלה ובפדחת פחות חשוב להם.

31/01/2015 | 12:32 | מאת: Tal

כמוני למשל ;) ביצעתי השתלה בשיטת fue אצל דר גינזבורג בחלק הקדמי של הראש (1,000 שתלים) אם ברצונך לברר פרטים דבר בוואטסאפ 050-5777598

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות