התקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/12/2014 | 22:28 | מאת: יוני

שלום דר'גינזבורג, אני בחור בן 34 ובשנים האחרונות דלילות השיער קיימת. נכון לעכשיו לא רואים נשירה עדיין. השאלה האם בעתיד כן תהיה השפעה והחמרה במצב? בנוסף, האם קיים שמפו עם חומר מסוים בו לא נכון להשתמש? והאם שימוש בשמפו בכלל יכול להאיץ התקרחות? אילו בדיקות דם נכון לבצע לבדיקה בגין התקרחות? תודה רבה!!

16/12/2014 | 08:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יוני שלום, התקרחות לא תמיד מאופיינת בנשירה - בתהליך התקרחות הזקיק אט אט מתכווץ עד שמפסיק לצמוח כך שלא אצל כולם יש נשירה. כ-98% מהגברים המתקרחים ההתקרחות היא על רקע גנטי ולכן לא נדרשות בדיקות דם. אין שמפו שעוצר נשירה, תפקידו של השמפו לשמור על הגיינת הקרקפת והשיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות