טיפול prp

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/12/2014 | 21:17 | מאת: מאיה

דר אני קוראת בפורום על טיפול prp, מה עומד מאחורי הטיפול?? כיצד הטסיות יכולות להצמיח שיער? האם טיפול זה מתאים גם לשיקום שיער?? השיער שלי דליל ויבש מאוד, האם מחייה???

11/12/2014 | 09:18 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מאיה שלום, ידוע בעולם הרפואה כי תאי הגזע יכולים לגרום לצמיחה של שיער, לחידוש העור ועוד כל מיני סגולות שמייחסים להם ואחד הטיפולים היותר חדישים בטיפול בנשירת שיער הוא טיפול ב-PRP. המטופל נבחר על ידי על סמך בדיקה שלי ומנסיוני אני רואה האם יש לטיפול כזה או אחר סיכוי להצליח. הטיפול נועד למנוע נשירה ולעיתים אף להצמיח שיער אבל מטרתו אינה לשנות את מירקם השיער וכד'.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות