מזוטרפיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/12/2014 | 20:22 | מאת: דניאלה

בהמשך לתשובתך בקשר למזוטרפיה, במידה והטיפול לא מצליח, כלומר לא רואים שצומח שיער חדש, האם אין שום סיכוי שתתפתח נשירה מוגברת לאחר ההפסקה?? האם לא הגיוני שהקרקפת מתרגלת לאספקה של ויטמינים ומינוקסי תת עוריי ופתאום מפסיקים את זה, לא תיתכן נשירה ??? זה החשש שלי

11/12/2014 | 09:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דניאלה שלום, הטיפול במזוטרפיה משולב בכל מקרה גם עם טיפול של מינוקסי ידני. אם לא עוזר אני מנסה גם לבדוק אופציות טיפוליות אחרות אבל הפסקת הטיפול לא מחריפה את המצב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות