מינוקסי והרגיין

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/11/2014 | 08:28 | מאת: עדי בת 30

שלום דר, הנני סובלת מנשירה +התקרחות גנטית. אם השתמשתי בעבר במינוקסי גברים, ולאחר חצי שנה בערך אכן נעצרה לי הנשירה ואז הפסקתי מכיוון שלא היה הצמחת שיער. וכיום, כעבור 6 שנים החלטתי שוב לנסות כי המצב החמיר עם השנים וכנראה שאין לי ברירות אחרות אלה להתחיל שוב היות וההתקרחות גדלה יותר, ורופא עור המליץ על "הרגיין קצף" היות ומינוקסי בעבר לא עשה טוב לקרקפת(גירודים תמידיים ומלא קליפות וקשקשים). השאלה שלי היא: האם ייתכן שהרגיין קצף אינו זהה כלל למינוקסי? או שזה למעשה אותו מוצר רק שלא יעשה לי בלגן בקרקפרת? האם יכול להיות שמינוקסי יותר טוב עבורי מהרגיין קצף למרות שאני חושבת שעדיף הרגיין. אני שואלת כי הרגיין התחיל לעשות לי נשירה מוגברת ואני רק חודש ימים בשימוש. אמרתי זאת לרופא שיש לי נשירה מוגברת והוא אמר לי להפסיק ולחזור למינוקסי. אבל מינוקסי לא עשה לי טוב בעבר, אם מינוקסי הפסיק לי את הנשירה אז, האם גם הרגיין יעצור??? או שיתכן שלא ומינוקסי כן? גם שלקחתי מינוקסי הייתה לי נשירה מוגברת בהתחלה.. ונעצרה, זה באמת עזר, ומה קורה עם הקצף? תודה

30/11/2014 | 09:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עדי שלום, הרוגיין קצף נחשב כיום אפילו ליעיל יותר וגם הוא עלול לגרום בתחילת הטיפול לנשירה מוגברת. ממליץ לך להמשיך והתוצאה לא תאחר לבוא - החומר הפעיל מינוקסידיל קיים בשני התכשירים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות