רטינול a ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/11/2014 | 21:48 | מאת: שלי

שלום דר, אני בחורה בת 30 שעד לפני מספר כשנתיים הייתי בעלת שיער מלא. בשנתיים האחרונות התחלתי להשתמש בקרם להבהרת הפנים המכיל רטינול a ברמת אחוז גבוהה מידי לילה, הפנים אכן הובהרו פגמנטציה וכד אך קראתי שעודף ויטמין a בגוף עשוי לגרום לנשירת שיער. ואכן כך השיער שלי הידלל מאודדדדדד השנה האחרונה, האם יש קשר???

25/11/2014 | 08:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלי שלום, אין כל קשר בין מריחת רטינול A לבין נשירה. התייעצי עם רופא עור.

25/11/2014 | 20:25 | מאת: שלי

קראתי פה בפורום ובכלל על הקשר בין רטין a לנשירת שיער, אשמח לדעת מהו

30/11/2014 | 08:54 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלי שלום, המינון הנמרח על הפנים של רטין A כלל אינו משפיע על נשירת שיער ובטח אינו הסיבה. אם לוקחים כמויות גדולות דרך הפה יכולה להיות השפעה כלשהי.

25/11/2014 | 21:28 | מאת: נועה

אני בת 30 סובלת משיער דליל מאוד ונשירה. משתמשת מבמינוקסי קצף כבר שנתיים, לא בטוחה שעוזר אז חוששת להפסיק. אבקש לקבל פרטים על השימוש בסיפרונולקטון במה יעיל? האם גם במקרה של נשירה גנטית? האם מקביל לפרופסיה?? מה אחוזי הצלחה בצמיחת שיער חדש?

30/11/2014 | 08:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נעה שלום, אני לא נותן פרטים על טיפוילם ותרופות באינטרנט מבלי שבדקתי את המטופל. לכל אחד מותאם הטיפול בהמשך לבדיקה. התייעצי בכל השאלות הללו בביקורך אצל רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות