מינוקסידיל עם חומצה אזאלית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/11/2014 | 13:58 | מאת: דור

שלום דוקטור, יש לי רגישות לפרפומין גליקול, השתמשתי בקצף אבל הוא לא היה נספג לי מספיק בשיער אז עברתי למינוקסידיל נוזל עם חומצה אזאלית ללא פרופמין גליקול לפני שבוע. בינתיים זה נספג מצוין ואני משתמש בדיוק ב 1 מיליגרם. http://www.minoxidilmax.com/product_html/minoxidil_without%20propylene_glycol.php זה מה שאני משתמש. השאלה האם מינוקסידיל עם חומצה אזאלית יותר יעיל? או שהחומצה אזאלית יכולה לפגוע בו? אם יש לי קשקשים מהפרופמין גליקול אבל עם החומצה אזאלית אין בינתיים כלום אז זה בסדר להשתמש בזה?

24/11/2014 | 12:42 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דור שלום, החומצה האזאלית לא יעילה יותר אך גם לא גורמת נזק ואם עושה לך טוב אפשר להמשיך.

24/11/2014 | 21:29 | מאת: דור

היית לי ריגושית למינוקסידיל הרגיל אז הבאת לי מינוקסידיל קצף עם RETIONIC. הבעיה שהייתי צריך לשים כמות גדולה מדי כי זה היה נדבק לשיער. האם המעבר למינוקסידיל נוזל יכול לגרום לנזק? אני רוצה לקנות את המסרק הזה שעוזר להחדיר את המינוקסידיל לשיער. http://www.hairloss.com/product-p/hl3116200.htm במסרק הזה אפשר להשתמש רק עם מינוקסידיל נוזל. מה אתה מציע להשאר במינוקסידיל קצף שנתת או לעבור למינוקסידיל נוזל ביחד עם המסרק?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות