השתלה ולייזר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/11/2014 | 12:48 | מאת: מייק

אם אני רוצה לעבור השתלת שיער אך מצב השיער שלי עוד לא נמצא בשלב שניתן לבצע השתלת שיער שלמה אלא רק באיזורים מסוימים שאם אני אשתיל שם שיער אז סביר להניח ששאר השיער הנותר ימשיך לנשור (כי איני מעוניין לקחת פרופסיה וגם מינוקסידיל לא עזר לי) האם במצב כזה ניתן להאיץ את תהליך ההתקרחות באיזורים שעתידים להקריח על ידי הסרת השיער הדליל בלייזר?? במקום לחכות מס שנים עד שהשיער יאבד ורק אז לבצע השתלה

24/11/2014 | 08:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מייק שלום, לא נראה לי הרעיון להסיר שיער בלייזר כדי לזרז השתלה.... צריך לבדוק האם ניתן היום לעשות כבר השתלה באזורים הריקים יותר ולקחת בחשבון שבעתיד תצטרך השתלה נוספת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות