התקרחות נשית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/11/2014 | 19:31 | מאת: מיואשת

ד"ר אלכס שלום רב, כתבתי לך לא מזמן וקיבלתי את המלצתך לטפל מול רופא אחד. אני סבלתי בתחילה מהתקרחיות קטנות התחלתי טיפול של טיפות חודש וחצי שגרמו לי פריחה בכל הפנים צוואר וגב, הופסק הטיפול וקיבלתי חודשיים אנטיביוטיקה לפריחה. לפני שבועיים הרופא נתן לי להתקרחות תרחיץ אלוקום, אבל המצב לא עצר ויותר גרוע ההתקרחויות הקטנות התחברו ונהיו נהר, הראש שלי ממבט על ניראה נורא והקרקפת גלויה יותר. במשפחה שלי אין נשירה לא אמא ואבא עם שיער מלא. בדיקות הורמונליות יצאו תקינות, קיבלתי בי 12 2000 מ"ג + ויטמין D למשך 4 חודשים כתוצאה ממחסור אבל זה לא עצר את המצב. למה לא מפנים אותי לבדיקה מיקרוסקופית לאבחן. המצב מידרדר ועלול להיות בלתי הפיך. אני לא יודעת עוד למי לפנות מלבד רופא עור ומרגישה שמצב הרוח שלי לא טוב. אנא תשובתך (חשבתי כבר ללכת למקום פרטי לאבחון אצל טריקולוג)

23/11/2014 | 10:11 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מיואשת שלום, לא יכול לעזור מבלי שאני בדקתי אותך. נסי לתאם תור גם אלי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות