חפיפה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/10/2014 | 19:38 | מאת: אורן

ד"ר גינזבורג שלום תודה קודם שאתה מקדיש זמן לענות לכולנו על הנושא המטריד הזה.. יש לי שיער שומני ברמה שאם אני לא חופף כבר למחרת הוא נהיה שומני בצורה בולטת עד כדי כך שלא רואים את הצבע שלו, אני חופף יום כן ויום לא כי שמעתי שחפיפה כל יום גורמת נזק לשיער ואפילו מומלץ יומיים לא ויום כן אבל אצלי זה לא אפשרי בגלל השומניות, מה דעתך? חפיפה יומיומית באמת מזיקה לשיער? או שכדאי לי לחפוף כל יום במקרה שלי?

03/11/2014 | 11:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אורן שלום, שיער שומני רצוי מאד לחפוף מדי יום, לא גורם שום נזק. מומלץ להשתמש לסירוגין ב-3 סוגי שמפו שונים לשיער שמן.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות