מספר השתלות שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/10/2014 | 09:13 | מאת: עדי

דר שלום רב רציתי לדעת כמה השתלות שיער בן אדם יכול לעבור ? אני בן 31 עברתי שתי השתלות שיער ועוד השתלה אחת קטנה בגבות .. אבל ממש קטנה ... כל ההשתלות היו עם FUT עכשיו אני מעוניין לעבור עוד השתלה בשיער הראש והייתי מעונין לדעת האם יש מגבלה להשתלות שיער שבן אדם יכול לעבור ? בהנחה שכן יש מגבלה בשיטת ה FUT אז האם אני יכול לעבור השתלה בשיטת ה FUE ? תודה רבה עדי

03/11/2014 | 10:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עדי שלום, יש גברים שעוברים גם 3-4 השתלות הכל תלוי במצב האיזור התורם ממנו נלקח השיער לצורך השתלה. יש מצב גם לעשות השתלה בשיטת FUE לאחר השתלה בשיטת FUT צריך רק לקחת בחשבון שלצורך השתלת FUE צריך לגלח את השיער ואז רואים את הצלקת עד שהשיער צומח מחדש.

03/11/2014 | 21:42 | מאת: עדי

דר שלום , בתגובה לתשובתך , אמרת שבן אדם יכול לעבור 3-4 השתלות שיער ואז אמרת שאפשר גם בשיטת ה FUE , אז זה אומר שלשיטת ה FUE אין מגבלה לכמות הפעמים שבן אדם יכול לעבור השתלה ? אני עברתי שתי השתלות שיער בראש ועוד אחת קטנה בגבות . אז זה אומר שאני יכול לעבור עוד השתלה אחת בשיטת ה FUT ואז אני יכול לעבור השתלה בשיטת ה FUE ? תודה מראש דר אלכס גינזבורג

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות