הפסקת גלולות לצורך בדיקות דם

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/10/2014 | 08:53 | מאת: שולי

היי, אני עם נשירת שיער חמורה וקיבלתי הפנייה מרופאת נשים לבצע בדיקות דם הורמונליות, אני לוקחת גלולות בלארה והבנתי שאני צריכה להיות נקייה מגלולות לצורך הבדיקה. נשארו לי עוד 5 ימים לקחת ואז אני עושה הפסקה של שבוע ובזמן הזה מקבלת מחזור.. האם אפשר כבר אז לבצע את הבדיקות או שאני צריכה לתת לגוף תקופה בלי? מהו פרק הזמן מינימום שאפשר לעשות? כי אני לא רוצה להיכנס עכשיו להריון וקונדום לא רלוונטי מבחינתנו. תודה מראש

04/11/2014 | 10:50 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שולי שלום, את יכולה לעשות את בדיקות הדם תוך כדי לקיחת הגלולות - הגלולות אינן משנות את המצב ההורמונלי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות