prp

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/10/2014 | 11:57 | מאת: אמיר

שלום דר גינזבורג רציתי לשאול האם לאחר כמה שנות טיפול בשיטת prp,אתה יכול להעריך מהם שיעורי ההצלחה בנוגע לנשירת השיער וכמו כן לגדילתו מחדש? תודה רבה

29/10/2014 | 18:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אמיר שלום, אני מעריך שאפשר לקמט את ההצלחה בכ-60% גם בעצירת הנשירה וגם בצמיחתו.

29/10/2014 | 19:17 | מאת: אמיר

תודה עוד שאלה שרציתי לשאול, זה מה הקרטריונים שלפיהם אפשר להבטיח את הצלחת הטיפול? תודה

02/11/2014 | 09:54 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אין קריטריונים ברורים - אני על סמך בדיקה שלי ונסיון שלי מחליט האם יש סיכוי להצלחת הטיפול אצל מטופל זה או לא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות