נשירת שיער לאחר החלקת קראטין

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/10/2014 | 13:32 | מאת: אולגה

שלום, אני עשיתי החלקת קראטין( החלקה משקמת) לפני חודשיים ובחודש האחרון הבחנתי כי השיער שלי נושר בצורה רצינית יותר ובעיקר לאחר חפיפה בזמן הסירוק, בנוסף לכך אני גם צובעת לבולנד כבר מס שנים. אני בת 21 ולכן מוזר לי כול עניין הנשירה..היתכן וזה בגלל ההחלקה למרות שהיא אמורה לשקם? ומה אני אמורה לעשות בעניין זה? נאם להיסתפר יעזור?

29/10/2014 | 17:08 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אולגה שלום, יתכן שמדובר גם בנשירה מוגברת בשל עונת הסתיו שידוע כי בתקופה זו עלולה להיות נשירה כמו השלכת בעצים ויתכן גם שלא. התייעצי עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות