נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/10/2014 | 22:00 | מאת: אביאל

שלום, אני בן 17 ואני חושש שיש לי נשירת שיער כבר עכשיו. שאני מושך בשיער במשך היום לא תמיד נושרים לי שערות וליפעמים נושרים לי 2 שערות או שערה אחת,ליפעמים נושרת לי שערה גם בלי שאני יגע בשיער. בנוסף לזה שאני מיתקלח נושרים לי בין 5-10 שערות,כאילו מרגע שאני חופף ועד שאני מסיים לנגב את השיער. שאני קם בבוקר אני לא מוצא כל כך שיער על הכרית,והשיער נושר לי בעיקר מתי שהוא רטוב. אז רציתי לדעת אם יש לי נשירה? ואם אפשר לישאול גם איך אני ידע אם מתחילה נשירה? תודה.

29/10/2014 | 17:54 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אביאל שלום, כל עוד אין דילול בשיער לא מדובר על נשירה ואם תמשיך למשוך בשיער תגרום לו נזק....

29/10/2014 | 17:59 | מאת: אביאל

אם אני יקנה שמפו למניעת נשירה זה יועיל או יזיק? ואם יש שמפו מסויים שאתה ממליץ עליו? תודה רבה..

30/10/2014 | 09:15 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אביאל שלום, שמפו אינו פתרון לנשירה - תפקידו לשמור על הגיינת השיער ולכן אין שמפו שמיועד לעצירת נשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות