נשירת שיער חזקה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/10/2014 | 17:20 | מאת: דיאנה22

שלום ד"ר אלכס, אני סובלת מנשירת שיער חזקה כבר כמעט שנה, איבדתי יותר מחצי השיער. אני נוטלת כבר כ-4 חודשים את ההייר בוטס ומשתמשת בתוספי תזונה כבר יותר מחצי שנה אך אני לא רואה שינוי כלל. הייתי סובלת בעברי מאנמיה והברזל שלי היה נמוך, היום לפי תוצאות הבדיקות דם שלי מופיע שהכל תקין.אני נורא מוטרדת מיכיון שאיבדתי הרבה שיער ונהיו לי קרחות. הייתי רוצה לשמוע אם יש לך המלצה לטיפול אחר בשבילי? ועוד דבר עשיתי זריקה של ה-SAYANA לפני כחצי שנה ואולי זה מה שגרם לנשירת השיער? אולי כדאי להפסיק עם הזריקות?

29/10/2014 | 17:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דיאנה שלום, אני לא נותן טיפול דרך האינטרנט - יש מיגוון טיפולים היום. עלייך להתייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות