בדיקת המשיכה והכרית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/10/2014 | 20:49 | מאת: גדי

ד"ר גינזבורג, האם 4-5 שיערות במשיכה של 3 אצבעות ו-8 שיערות על הכרית הם באמת בדיקות אמינות או שזה מיתוס? ואם זה אמין מה זה אומר אם הן סותרות אחת את השנייה?

28/10/2014 | 10:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גדי שלום, הבדיקה אמינה ואינה מיתוס, אבל גם אם כל הסימנים מעידים על התקרחות כל זמן שאין הדללות בשיער סימן שהמצב עדיין לא מצדיק טיפול.

31/10/2014 | 13:01 | מאת: גדי

הלכתי לרופאת עור והיא אמרה שיש דילול קל מאוד וממליצה לא לעשות כלום בשלב זה.. יש שיערות על הכרית אבל בקושי יוצאות בפול טסט אז יכול להיות שמה שנראה כדילול קל זה בעצם שביל ופשוט כיוון של צמיחת השיער וה-8 שיערות על הכרית הן חלק מהנשירה המקובלת? כי יש לי שיער חלק מאוד ובתמונות ישנות מלפני שנתיים שלוש ניתן לראות גם כן שביל יחסית רחב (אם כי קשה לראות אם זה אותה רמה) ברור לי שאתה לא יכול לענות בוודאות בלי לראות אותי אבל גם השערה תספק אותי תודה מראש

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות