התקרחות נשית הורמונלית תורשתית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/10/2014 | 20:13 | מאת: אריאלה

שלום לד"ר. מה שלומך? ברצוני לדעת כמה דברים, ביקרתי אצל רופא שיער באזור השרון והוא נתן לי תכשיר להתקרחות שלי שנקראת "הרגיין" קצף של גברים. 1. האם יש הבדל בינו (הרגיין) לבין "רוגיין" שמזמינים מחו"ל? זה אותו תכשיר? 2. רציתי לדעת אם בתחילת שימוש בהרגיין קצף, אמורה להיות נשירה יותר ממה שהייתה? זה לא מצויין בעלון. ודר, אחרי כמה זמן אראה שהנשירה פחתה או פסקה? אם בכלל? והיא לא תצמיח לי שיער אני מניחה? אשמח אם תענה על כל שאלותיי, בברכה, אריאלה.

28/10/2014 | 10:01 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אריאלה שלום, התכשיר זהה גם לזה שמזמינים מחו"ל. בתחילת השימוש עלולה להיות נשירה מוגברת אך תוך שבועיים שלושה הנשירה פוסקת . יש להשתמש ברוגיין לפחות 6 חודשים כדי לבדוק את יעילותו ובמקרים מסויימים בהחלט יכול גם להצמיח שיער חדש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות