התקרחות לאישה.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/10/2014 | 10:35 | מאת: מורן

דר שלום.. כמה שאלות בבקשה- 1. מה ההבדל בין הרגיין למינוקסי 5% חוץ מזה שאחד מהם תמיסה והשני קצף? המינוקסי לא עשה לי טוב לקרקרפת, האם הרגיין הקצף שמוכרים בסופר פארם יכול למנוע את כל הקליפות והגירודים בראש שעשה המינוקסי? 2. האם זה יכול להצמיח שיער? השתמשתי שנה במינוקסי וזה לא הצמיח לי שיער אבל עצר לי את הנשירת שיער. 3. האם יכול לפגוע הרגיין בפוריות של האישה? תודה

26/10/2014 | 09:43 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מורן שלום, ההבדל הוא בכך שהמינוקסי קצף אינו מכיל את הפרופילן גליקול שאחראי לגירוי ולשומניות בקרקפת אלא מכיל גליצרין, ולכן לאנשים רבים נוח יותר בתחושה של הקרקפת אך אין הבדל בתוצאות. בד"כ עוצר את הנשירה אך לעיתים גם מצמיח וכלל אינו פוגע בפוריות.

26/10/2014 | 11:00 | מאת: מורן

דר, תודה על המענה, ועוד דבר- לגבי הרגיין קצף - בקבוק אחד מיועד לחודש ימים. בחודש ימים זה אמור לעצור לי את הנשירה כמו שהמינוקסי עצר בעבר?הוא באמת עצר לי את הנשירה פעם האם זה אומר שהרגיין בטוח גם יעצור? ועוד משהו- מינוקסי הבנתי תוצאות לאחר חצי שנה של שימוש. לעומת זאת הרגיין קצף רשום שחודש מספיק ? ייתכן? תודה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות