פרופסיה ותוספי תזונה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/10/2014 | 19:41 | מאת: חנן

שלום דוקטור. האם קיימים תוספי תזונה שעלולים להשפיע על תוצאות הפרופסיה או אף להיות מסוכנת בשילובם? (אני צורך כ6 תוספי תזונה נוגדי חימצון בינהם חומצה אלפא ליפואית,קו אנזים 10,גלותטיון,אסטקסנתין פיקנוגנול ואומגה 3) והשאלה השניה מכיוון שהבנתי שפרופסיה משפיעה על המאזן הורמונאלי בגוף האם התרופה עלולה להאיץ תהליכי הזקנות ? אני פשוט מנהל אורח חיים בריא של אנטי אייגינג

26/10/2014 | 09:53 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חנן שלום, בד"כ פרופסיה יכולה להלקח עם כל תרופה ולכן מניח שגם עם תוספי מזון אין בעיה. הפרופסיה לא משפיעה על המאזן ההורמונלי כלל ולכן לא מאיצה תהליכי הזדקנות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות