קטוזול

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/10/2014 | 15:11 | מאת: יונתן

אני סובל מבעית קשקשים ולא מצאתי אליה פיתרון עד היום . אבא שלי הציע לי להשתמש בשמפו קזוטול . שמפו שהוא משתמש בו מי זה עשר שנים. הוא הביא לי מחו"ל את השמפו עם הריכוז של 2% . הוא אמר לי להשתמש בו (ותקן אותי אם אני טועה) ארבע ימים בשבוע , לשים טיפה על הראש ,לחכות שלוש דקות ואחרי זה לחפוף עם מים .ככה שלוש פעמים.השאלות שלי הן אם אפשר לחפוף בעוד שמפו בנוסף ? והאם השמפו לא עושה בעיות לטווח ארוך ? .אני חייב לציין שלאבא שלי שמלאו לו לפני חודש 51 יש שיער ארוך ומלא עם מעט מאוד שיערות לבנות (דבר שלא אופייני לבני גילו) , הוא חושב שזה בגלל השמפו .

23/10/2014 | 16:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יונתן שלום, אתה יכול להשתמש בשמפו זה 3-4 ימים בשבוע ולשלב עוד שמפו נגד קשקשים.השמפו לא עושה בעיות לטווח הרחוק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות