פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/10/2014 | 06:10 | מאת: בדוי

שלום לך דוקטור אני משתמש בפרופסיה כשנה וחצי תמיד היו לי תקופות שזה עובד ולפעמים לא תקופות שהשיער יורד ביידיים במקלחת ותקוםות שהשיער חזק וצומח אחרי שנה לפני חודש וקצת התחיל לא לעבוד שוב והשיער חזר לנשור יש ימים שאני רואה שאיו לי שיער ביידים ויש ימים כן האם זמו נטילת התרופה משפיע? או עם אוכל בלי ,? יתר חומצה בקיבה שאני לפעמים סובל ממנו משםיע על ספיגת התרופה, ? או תרופות כמו לנטון להורדת חומצת יתר גם משפיעות ?

20/10/2014 | 16:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

בדוי שלום, ניתן לקחת את הפרופסיה בלי או עם אוכל, בבוקר או בערב ובלבד שמקפידים על שעה פחות או יותר קבועה.התרופות שציינת אינן פוגעות ביעילות הפרופסיה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות