הפסקת מינוקסידיל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/10/2014 | 10:48 | מאת: טל

היי דוקטור, אני משתמש שנתיים במינוקסידיל , אכן עזר לי, הפסקתי שמוש לחודשיים והתחיל לי דילול מסיבי בכל הראש כרגע אני במצב חמור הרבה יותר מאשר תחילת השמוש במינוקסידיל ... השאלה שלי היא האם לחזןר ולהשתמש במינוקסי לכל החיים?? האם מה שנשר לי יצמח שוב אם אחזור לשמוש??ומה אם לא אחזור?? מה היית ממליץ לי לעשות דוקטור כי זה ממש נראה לעין ומטריד אותי...האם אצטרך לחכות שישה חודשים כדי לראות שינוי?? ושאלה אחרונה- האם אתה ממליץ על טיפול אחר להשבת המצב הקודם כי הזקיקים עדיין קיימים ?? תודה רבה דוקטור על העזרה..

19/10/2014 | 05:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

טל שלום, אני ממליץ לך ללכת לרופא עור ולבדוק אפשרות של שימוש בפרופסיה שנחשבת ליעילה יותר. בכל מקרה, אתה יכול לנסות ולחזור להשתמש במינוקסי, סביר שיעשה את העבודה אך כפי שראית ברגע שמפסיקים הנשירה חוזרת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות