נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

17/10/2014 | 20:30 | מאת: בת 19

שלום אלכס, אני בת 19 ותמיד הייתה לי נשירה אבל אף פעם זה לא יותר מידי הטריד אותי כי השיער שלי נראה מלא ולאחרונה הנשירה התגברה לי וזה מטריד אותי ואני לא יודעת למה היא התגברה, אני סובלת מפסוריאזיס/סבוראה בקרקפת אבל זה לא השפיעה על הכמות נשירה שלי עד עכשיו, יכול להיות שזה בגלל החילוף עונות? ואם זה בגלל זה תוך כמה זמן זה אמור לחלוף?

19/10/2014 | 05:53 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שירה שלום, חילוף העונות והסתיו במיוחד הם סיבה לנשירה מוגברת וסביר להניח שכאשר יחלוף הסתיו תחלוף גם הנשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות