טיפולי שימור שיער-האומנם ?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/10/2014 | 14:38 | מאת: אלי

שלום דר' האם טיפולי שימור שיער אכן יכולים לשמר את השיער כפי שהוא לאורך זמן-כל עוד מתמידים בטיפולים ? הכוונה בשימור זהו טיפול ב''אקדח'' מינוקסיל שחודר את שכבת האפידרמיס במהירות של 200 מ' לשנייה. משהו כזה + -. מה דעתך על טיפול כזה והאם הוא יכול לעזור? ואם כן- האם ניתן לבצע אותו דרכך ?

19/10/2014 | 05:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלי שלום, הטיפול שאתה מתכוון אליו הינו החדרת מינוקסידיל באמצעות לחץ אויר בנוסף לטיפול שוטף במינוקסי מדי יום. אני על סמך בדיקה קובע אם יש מקום לטיפול מסוג זה או כל טיפול אחר יעיל באותו אופן. אני מבצע טיפולים אלה גם אצלי בקליניקה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות