מפרצים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/10/2014 | 18:47 | מאת: דודי

שלום, אז ככה ישלי מפרצונים לא משהו רציני ברוך השם אבל זה עדיין מעצבן אותי, אני לא מוצא יותר משערה שתיים על היג כשאני חופף תשיער וגם לרוב אין שיערות על היד כשאני מעביר את היד בשיער, רציתי לדעת איך אני יכול לזהות אם יש לי התקרחות או לא, בני משפחתי עם שיער מלא. התקשרתי לקליניקה שלך אבל מכיוון והיותי חייל 1000 שקל לפגישה זה מעל מה שאני יכול להרשות לעצמי..

16/10/2014 | 15:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דודי שלום, אתה יכול להתייעץ עם רופא עור בצבא ואם ימצא שיש מקום לטיפול ימליץ לך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות