שאלה ברשותך

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/09/2014 | 04:52 | מאת: דן

דר שלום רב , אני 12 ימים לאחר השתלת שיער בגבות , האם זה טבעי שתהיה נשירה מעכשיו ? קראתי במאמרים שהנשירה מתחילה שבועיים לאחר ההשתלה אבל שלי התחילה ביום ה 10 לאחר ההשתלה . שאלה אחרונה ברשותך , איזו שיטה הכי יעילה להוריד את כל ה scabs/ crusts מהגבות אני מפחד לשפשף חזק שלא אגרום לנזק . תודה רבה ושבוע טוב

01/10/2014 | 14:35 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דן שלום, השיערות המושתלות יכולות ליפול עם הגלדים גם אחרי שבוע והשורש עצמו מתחיל לצמוח לאחר 3 חודשים. ניתן להשתמש במשחה שומנית כמו וזלין ולשפשף בעדינות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות