שקעים בראש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/09/2014 | 15:37 | מאת: רועי

שלום ד"ר, אני מספר שנים סובל מדילול השיער (כבר מגיל 20) ואני נוהג להסתפר אחת לשבוע (תספורת "קרחת" מה שנקרא), בשנה האחרונה שמתי לב להמון שקעים עמוקים (או אפשר לקרוא לזה "חורים") ורבים שנוצרו לי בראש. רציתי לשאול האם זו תופעה מוכרת? האם זה קשור לקצב בו אני נוהג להסתפר וזו הסיבה ל-"חורים", או שזה בכלל חלק הקשור בתופעת ההתקרחות? ועוד דבר, מה אתה חושב על המוצר iGrow שקיים בשוק כדי לעצור/להאט את תועפת ההתקרחות? תודה

01/10/2014 | 14:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רועי שלום, לשקעים אין קשר לדעתי להתקרחות או לתספורת ולא יודע להסביר מבלי שראיתי. לגבי ה-IGROW עניתי בשאלות הקודמות, ניתן לראות.

02/10/2014 | 14:30 | מאת: רועי

ייתכן אולי שזה נובע ממכונת התספורת (נתקלת פעם בתופעה דומה)?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות