השתלת שיער בגבות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/09/2014 | 06:24 | מאת: אייל

דר שלום , האם אפשר לעשות השתלת שיער בגבות על מיקרופיגמנטציה ? זה מעין קעקוע אבל לא באמת קעקוע כי הצבע יורד תוך שלוש שנים . עכשיו אני שנה וחודש אחרי ואני שם לב שהצבע כמעט נעלם . האם אפשר לעשות השתלת שיער על זה ? קראתי שעלולה להיות איזושהי בעיה לאחר 4 חודשים מיום ההשתלה למי שעשה מיקרופיגמנטציה בגבות , היה רשום שעלול להיות bump בגבות לאחר 4 חודשים וזה יעלם לבד או במקרה הגרוע אפשר להסיר א תה bump האם זה נכון ? תודה רבה דר אלכס גינזבורג

26/09/2014 | 09:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אייל שלום, אין בעיה לעשות השתלת גבות לאחר מיקרופיגמנטציה ולא ידועה לי התופעה שאתה מתאר אחרי 4 חודשים ומן הסתם הנסיון שלי רב מאד בתחום השתלות שיער בגבות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות