נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/09/2014 | 02:41 | מאת: יונתן

שלום אני יונתן, בן 23 הבחנתי לפני כחצי שנה שהשיער שלי נושר אבל מה שמוזר זה שהנשירה היא לא קבועה, זאת אומר שביום אחד כשאני חופף אני רואה שערה או שתיים שנושרות ויומיים אחרי אני רואה 20 ויומיים אחרי כלום. אפשר להבחין כבר שהשיער שלי נהיה דליל ואפשר לראות את הקרקפת חשוב לדעת שבמשפחה יש הסטוריית התקרחות. אשמח אם תעזור לי באבחנה ובטיפול תודה רבה

22/09/2014 | 13:11 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יונתן שלום, כ-98% מהגברים שסובלים מהתקרחות הסיבה היא גנטית הורמונלית כך שסביר להניח שאתה גם נמנה עליהם ועליך להתייעץ עם רופא עור לגבי טיפול תרופתי.

22/09/2014 | 19:30 | מאת: יונתן

תודה על התגובה המהירה אבל האם זה נורמלי שזה לא קבוע ובא בגלים

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות