השתלת שיער בגבות על מיקרופיגמנטציה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/09/2014 | 07:21 | מאת: השתלת שיער

דר שלום , אני מעוניין לעבור השתלת שיער בגבות ולפני כשנה עשיתי מיקרופיגמנטציה , קעקוע בגבות שמחזיק ל 3 שנים מקסימום , זה לא קעקוע קבוע לכל החיים עכשיו הייתי בהתייעצות עם רופא שעושה השתלת שיער והוא אמר לי שעל פי הספר של השתלות שיער יכול לקרות מצב כ 4 חודשים לאחר ההשתלה שיהיה bumps בגלל הקעקוע ועל פי הספר זה יעבור לבד או אם יהיה גדול מדי אני אצטרך להסיר את הגבשושית או מה שזה לא יהיה . האם זה נכון ? תודה רבה דר אלכס גינזבורג

27/09/2014 | 08:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, אין מניעה לעשות השתלת שיער בגבות לאחר מיקרופיגמנטציה ולא ידוע לי דבר על הגבשושיות שאמרו לך ומן הסתם כבר עשיתי עשרות השתלות על גבות ללא תופעות מסוג זה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות