שימוש בטסטוסטרון לאחר השתלת שיער בגבות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/09/2014 | 04:26 | מאת: בן

דר שלום רב , אני מודע לכך שאני צריך להיות זהיר ביותר ולא ללכת למכון שבועיים לאחר השתלת שיער בגבות ( 130 grafts ) אבל האם לאחר שבועיים שאני חוזר למכון מותר לי להשתמש בטסטסטרון להעלאת מסה בגוף? אני משתמש בזה אחת ל4 חודשים ואני חושש שהשבועיים מנוחה יורידו לי את הנפח בצורה משמעותית . אני גם רוצה לציין שאני משתמש בפרופסיה לשיער הראש ורוגיין באופן קבוע כבר 7 שנים . תודה רבה דר אלכס גינזבורג

15/09/2014 | 12:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

בן שלום, לא נראה לי שיש בעיה לקחת טסטוסטרון אבל ממליץ שתתייעץ עם הרופא שעושה לך השתלה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות